Ticketshop


Welkom in onze Ticketshop
Bestel hier eenvoudig je tickets voor een Domtorenbezoek. Lees voordat je je ticket(s) koopt onderstaande informatie goed door. 

 • Bezoek aan de Domtoren gaat altijd onder begeleiding van een gids. 
 • Minderjarigen kunnen alleen onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder deelnemen aan de rondleiding.

Met de trap
 • Alle reguliere rondleidingen zijn tweetalig (NL/ENG).
 • Een rondleiding duurt ca. 1 uur, tenzij anders aangegeven.
 • Kom je met meer dan 15 personen? Neem dan contact met ons op.

Met de lift
 • Een bezoek met de lift is tweetalig (NL/ENG) en duurt ca. 20 minuten.
 • Vanwege de huidige omstandigheden zijn tickets voor de lift alleen per huishouden te boeken. We vragen hiervoor je begrip en medewerking. Selecteer hieronder eerst uit hoeveel personen je huishouden bestaat en kies vervolgens een datum en tijdstip.
 • Maak je gebruik van een rolstoel of rollator? Neem dan telefonisch contact met ons op om te reserveren
 • Groepen of huishoudens groter dan 5 personen kunnen telefonisch of per mail contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

  Coronamaatregelen
  Op basis van de richtlijnen van de overheid en het RIVM hebben we maatregelen getroffen zodat je de Domtoren op een verantwoorde manier kunt bezoeken. In de bevestigingsmail die je ontvangt na je bestelling lees je meer over wat wij hebben gedaan en wat je zelf kunt doen. Heb je op de dag van je bezoek (milde) klachten die gerelateerd kunnen zijn aan Corona? Dan kun je de Domtoren helaas niet bezoeken.

  Cadeaubon
  Heb je een cadeaubon van de Domtoren met een vouchercode gekregen? Deze is niet online in te wisselen. Om toch een reservering te maken, kun je contact met ons opnemen.

  Contact

  Neem contact met ons op via 030 - 236 00 10 of mail naar domtoren@utrechtmarketing.nl.
  We wensen je veel plezier bij je bezoek aan de Domtoren! 
   Kies hier je rondleiding
  Bezoek met trap (reguliere rondleiding)
  Tijdens deze rondleiding neemt onze gids je mee naar de top van de Domtoren. Op verschillende verdiepingen vertelt de gids je meer over deze hoogste kerktoren van Nederland. Na 495 treden word je beloond met een adembenemend uitzicht over Utrecht en omgeving.
  Bezoek met lift (huishouden: 5 personen)
  Pak de tijdelijke lift en ga in 2,5 minuut naar het topje van de Domtoren. Vanaf een spectaculair panoramaplatform op 100 meter hoogte geniet je van een prachtig uitzicht. Geschikt voor een 5-persoons huishouden.
  Bezoek met lift (huishouden: 4 personen)
  Pak de tijdelijke lift en ga in 2,5 minuut naar het topje van de Domtoren. Vanaf een spectaculair panoramaplatform op 100 meter hoogte geniet je van een prachtig uitzicht. Geschikt voor een 4-persoons huishouden.
  Bezoek met lift (huishouden: 3 personen)
  Pak de tijdelijke lift en ga in 2,5 minuut naar het topje van de Domtoren. Vanaf een spectaculair panoramaplatform op 100 meter hoogte geniet je van een prachtig uitzicht. Geschikt voor een 3-persoons huishouden.
  Bezoek met lift (huishouden: 2 personen)
  Pak de tijdelijke lift en ga in 2,5 minuut naar het topje van de Domtoren. Vanaf een spectaculair panoramaplatform op 100 meter hoogte geniet je van een prachtig uitzicht. Geschikt voor een 2-persoons huishouden.
  Bezoek met lift (huishouden: 1 persoon)
  Pak de tijdelijke lift en ga in 2,5 minuut naar het topje van de Domtoren. Vanaf een spectaculair panoramaplatform op 100 meter hoogte geniet je van een prachtig uitzicht. Geschikt voor een 1-persoons huishouden.

  Opgelet!

  Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

  Wilt u verder gaan?


  Opgelet!  Opgelet!  Caution!

  If you proceed, the pending payment will be cancelled.